FAQ

1. Ik ben regelmatig in Utrecht, mag ik het boek ook ophalen? Natuurlijk, gezellig juist 😊 Bij de betaling kan je aangeven dat je het boek op wilt halen. Zodra wij de bestelling binnenkrijgen zullen we contact opnemen om een tijdstip af te spreken.

2. Kan ik ook met creditcard betalen? Ja dat kan! Dit zijn onze betaalmethoden.

3. Versturen jullie de boeken ook naar CuraçaoJazeker! Zie onze verzendmethoden. Leuk om te weten 😊 Er passen 2 boeken in 1 brievenbuspakketje naar Curaçao

4. Kan ik jullie ook telefonisch bereiken? Nee, maar je kan wel ons contactformulier invullen of een email sturen naar kiki.en.gio.verhalen@gmail.com. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

5. Kan ik ook contant betalen? Nee, dat is niet mogelijk. Dit zijn onze betaalmethoden

6. Ik wil het opsturen als cadeautje voor iemand. Kan het ook naar een ander adres gestuurd worden? Natuurlijk. Je kunt dit zelf aangeven bij het afrekenen. 

7. Verkopen jullie het boek alleen online? Nee, ons boek ligt nu ook in de winkel(s)! Dit zijn naast onze eigen webshop de verkooppunten.

8. Wordt het boek ook op Curaçao verkocht? Ja, bij Bruna Curaçao in Zuikertuin Mall en wij kunnen het boek natuurlijk altijd naar Curaçao verzenden óf je laat het meenemen door iemand :)